7 grunner til hvorfor annonsere på Google

7 tips til hvorfor annonsere på Google

Hvorfor annonsere på Google: Google er fremtidens markedsplass og er voksende i popularitet. De som holder seg vekke fra Google annonsering går glipp av potensialet som ligger der nå, og de som ikke gjør SEO går glipp av gratis eiendom.

Ønsker du å satse på Google-annonsering eller søkemotoroptimalisering med en SEO-konsulent? Trykk på lenken og bestill en gratis rådgivningstime.

1. Treff kunden når de er på handletur

De fleste som Googler et produkt vil enten kjøpe det, eller de er på jakt etter informasjon. Med Google-annonsering er du tilstede når kunden er åpen for innflytelse. Dette skiller seg markant fra andre former for annonsering.

2. Faste kunder gir merverdi

Det dreier seg ikke bare om resultater her og nå. Noen kunder blir til faste livsvarige kunder. Derfor er det viktig å tenke på CLV (customer Lifetime value) når man annonserer på Google. Vi hjelper deg med analyser av din bedrift, produkter og kunder slik at vi forut for annonsering har de viktige tallene på bordet.

3. Eksponering forsterker din merkevare

Etter hvert som dine kunder ser deg gjentatte ganger i søkefeltet, tenker de på deg som en essensiell del av bransjen. Denne eksponeringseffekten gjør Google-annonsering til et godt virkemiddel for økt merkevarebygging.

4. Annonser på Google gratis!

Google Ads gir alle nye kunder et lite beløp som kan brukes til annonsering. Selv om det kun er snakk om 750 eller 1000 kroner, kan se om du får valuta for pengene før du invester de store beløpene.

5. Still ut produktene dine med bilder øverst i Google-søket!

Med Google shopping Ads kan du som selger fysiske produkter få en gratis utstilling med bilder av det du har å tilby helt på toppen av Google-søket.

6. Re-marketing: Annonser til en brøkdel av prisen!

Vi hjelper deg å sette opp en tilpasset re-marketing liste som også inkluderer alle som har kommet til siden gjennom annonser på Google. Ved hjelp av Google re-marketing kan du i neste runde reklamere til en brøkdel av prisen og dermed få enda flere kunder til en enda lavere pris.

7. Oppnå bedre organisk synlighet i søkemotoren til Google

De annonsørene som bruker store summer årlig på Google Ads får som regel større synlighet i det organiske søket, dvs. de plasseringene hos Google som man ikke må betale for. Du kan også bruke gratis SEO for å havne høyt på Google-søk og dermed lære hvordan tjene penger på blogging samtidig som du bygger trafikk gjennom annonseringen.