Interessert i en prat?

Jeg er på utkikk etter både små og store prosjekter, og er alltid tilgjengelig for en uforpliktende prat.

Tilbake

SEO-konsulent Henrik Park - La meg hjelpe deg til toppen av Google

Når vi hjelper våre partnere, vil vi alltid tilby å utføre litt SEO-arbeid for nettsiden deres. Siden norske folk bruker Google rundt 50 millioner ganger i løpet av dagen og topp resultatene tar så og si all trafikken, er det forståelig at man helst vil havne høyt i Google sine søkeresultater.

Med hjelp fra en erfaren SEO-konsulent, kan man oppnå bedre resultater på Google, som fører til en øking av potensielle kunder. Ved å få hjelp fra oss, så vil vi optimalisere nettsiden din, slik at den får bedre forutsetninger for å gjøre det bedre i Google. Det blir også gjort en god del som ikke innebærer selve nettsiden.

Vi har hjulpet en rekke forskjellige bedrifter med å nå gode resultater, og noen har til og med mangedoblet omsetningen til bedriften. Kanskje du kan bli den neste?

Hva gjør en SEO-konsulent?

Hovedjobben til en SEO-konsulent er å hjelpe en bedrift med å bli bedre synlig på nett. Dette kan man oppnå ved å utføre forskjellige tiltak som analyser, teknisk arbeid inne på nettsiden, optimalisering av lenker osv.

En SEO-konsulent starter først med å kjøre en grundig analyse, for å finne feil i forbindelse med kildekoden, produktbeskrivelser, innhold, innstillinger osv. Etter en analyse vil man få en rapport, hvor man blir informert om alle feil og hva som må gjøres.

Selv om SEO er et fantastisk verktøy for å klatre til topps i søkeresultatene, er det viktig å vite at man ofte ikke ser resultatene før det har gått et år. SEO er et svært kostnadseffektiv tiltak som ofte fører til større trafikk, men man må bare være litt tålmodig.

Hvorfor velge en SEO-konsulent fra Marketin?

Med mye kompetanse og hardt arbeid, har vi allerede hjulpet en rekke bedrifter til å øke trafikken til nettsiden sin. Når man får en stor mengde med trafikk, så er det viktig å konvertere disse om til kunder. Dersom din bedrift har behov for tips og råd om konvertering, gjerne ta kontakt.

Våre konsulenter kan også bistå med tekstforfatting, nettutvikling, grafisk design, innholdsproduksjon og mye mer.

Vi leverer de beste tjenestene til de laveste prisene.

Dette har våre SEO-konsulenter fått til for andre bedrifter

Våre SEO-konsulenter har tidligere bidratt til å blant annet øke trafikken og omsetningen til en garn nettbutikk mangfoldige ganger på kun et år. Vi har også bidratt til å gi allerede etablerte bedrifter som Andresen Bil og Eventim god prosentvis vekst i innkommende trafikk fra forbedrede og nye rangeringer på søkeresultatene til Google i tillegg til Google Ads.

Dette er bare noe av det vi har fått til de siste to årene. For å lese mer om hva vi har fått til for våre kunder, er du hjertelig velkommen til å ta en titt på våre referanser og tidligere arbeid.

Dersom du er nysgjerrig på hva SEO kan gjøre for din bedrift, og ønsker innsikt i hvordan vi konkret kan hjelpe deg og din bedrift, er det bare å ta kontakt med oss for et uforpliktende møte der vi kan bli bedre kjent med hverandre!

Jeg jobber som SEO-konsulent i Marketin AS.