SEO-konsulent Henrik Park

Som SEO-konsulent har jeg en lidenskap for å skape de beste resultatene. Jeg har hjulpet titalls bedrifter å komme til førstesiden på Google. Får du ikke resultater av mitt arbeid, så jobber jeg gratis frem til du får det.

SEO-konsulent Henrik Park

4 Faktorer gir synlighet på Google

Grunnen til at du trenger en SEO-konsulent er fordi søkemotoroptimalisering er et stort og komplekst fagfelt som er delt opp i 4 hovedområder, men som også har over 200 faktorer som spiller inn på hvor godt din side vil rangere. Ved å bruke en SEO-konsulent kan du få hjelp til å implementere SEO som din bedrift sitt DNA.

Teknisk SEO

Optimalisert innhold

Brukersignaler

Autoritet

Google krever at informasjon fra en nettside er lett tilgjengelig og forståelse. Dette kreves at siden er såkalt SEO-optimalisert. Med meg som SEO-konsulent vet jeg akkurat hva som skal til for å SEO-optimalisere din nettside, sånn at Google vil bruke den i søkeresultatene.

om meg som SEO-konsulent

Om meg som SEO-konsulent

Jeg har jobbet fulltid som SEO-konsulent med mange store og små bedrifter helt siden Januar 2019 da jeg etablerte SEO-byrået Marketin AS. Mitt byrå spesialiserer seg på SEO, annonsering, webutvikling og innholdsmarkedsføring. Dette gjør at når jeg jobber som SEO-konsulent med ditt firma, kan jeg bidra med mye mer enn bare SEO.

Jeg og byrået mitt jobber alle via nett, som gjør at vi holder kostnadene svært lave, i forhold til våre konkurreringer som ligger omtrentlig 50% dyrere enn oss i pris. Dette gjør det mye raskere for deg å få ROI på din investering.

Book et gratis strategimøte

Vedøra startet å bruke Marketin webbyrå for drøyt en måned siden og kan nå melde at det har gitt en voldsom avkastning. Tidligere har vi opplevd at det er vanskelig å vite hva som faktisk blir gjort eller hva man betaler for - men ikke her! Med Henrik i front har vi fått meget god oppfølging siden start. Alt er ryddig og oversiktlig, uten noen skjulte kostnader. Dette er et webbyrå som lytter til kundens behov og virkelig gjennomfører deretter.

En annen ting å påpeke er selvfølgelig resultatet. På kun to uker er vi mye mer synlig på Google, både på Ads, men også på organisk søk.
Dette er en fremoverlent gjeng med JA-mennesker som har gjort at vi har nådd målene våre.
Vi gleder oss til samarbeidet videre (skreddersy nettbutikk og utvikling av internsystemer) og er glad for at vi fant dere!

Et tips til alle som vurderer Marketin - Bruk de, og la de få frie tøyler på markedsføring. Da kommer resultatene.

Johannes Gudheim
Vedora.no

Alle

Markedsføring

Utvikling

Design

Innhold

Se utvalgte prosjekter

Noen av de jeg har jobbet med

Jobbet som SEO-konsulent med EventimJobbet som SEO-konsulent med bad.noJobbet som SEO-konsulent med OHKøyo logonord universitetJobbet som SEO-konsulent med CopyleftJobbet som SEO-konsulent med retailhudmyrent logo