SEO-spesialist Henrik Park

Hei og velkommen! Jeg er en SEO-spesialist som brenner for å skape skryteverdige resultater som gagner din bedrift. Får du ikke resultater så jobber jeg ubetalt.

SEO-spesialist Henrik Park

4 steg til synlighet og suksess på Google

SEO er større enn de fleste tror, og det er svært mange faktorer som spiller inn. Disse faktorene er avgjørende å få gjort riktig dersom du ønsker å konkurrere i søkefeltet.

Markedsanalyser og SEO-strategi

Teknisk SEO

SEO-optimalisert innhold som selger

Autoritetsbygging

Som SEO-spesialist jobber jeg datadrevet, det vil med andre ord si at mitt arbeid starter med grundige markedsanalyser som finner SEO-relaterte KPI’er som gjør det mulig å se hvordan min klient ligger an sammenlignet mot konkurrentene. Etter jeg har en klar oversikt og forståelse av konkurrentene og tiltakene de gjør, begynner jeg å skissere opp en konkret strategi som er mer effektiv enn konkurrerende strategier. Som SEO-spesialist er dette min nøkkel til suksess i søkefeltet.

Litt om meg

Jeg er en av mange som har vokst opp samtidig med Internett og har brukt mesteparten av barn- og ungdomstiden foran en dataskjerm. Allerede da jeg var 12 år lagde jeg min første nettside og hadde store håp for hvor fantastisk det skulle bli å selge mine grafiske tjenester over nettet, problemet var at det aldri kom noe trafikk til nettsiden. Helt siden da har jeg vært oppslukt av hvordan man kan selge varer og tjenester over nettet, og jeg skjønte da at dette var fremtiden innenfor salg.

Nå 13 år senere kan jeg stolt se tilbake og si at jeg har fulgt drømmen hele veien. Jeg er det man vil kalle litt «ekstra interessert» hvor jeg får livsglede ut av å bli flinkere. Etter jeg sluttet på BI - Markedsføring og ledelse i 2019, startet jeg på fulltid som SEO-spesialist og etablerte SEO-byrået Marketin AS. Helt siden da har jeg hjulpet alt fra store konserner til små utfordrere til å blant Norges mest synlige på Google innenfor sine bransjer.

Dette kan jeg gjøre for deg!

Highest recommendations!

If I would not know that he is only in his early 20’s I would believe that Henrik Park had some decades of experience within his field of expertise. That is my experience after seeking his assistance number of times. Henrik Park is a natural talent and gets our highest recommendations.

Halldor Halldorsson
CEO - EON Element

Noen av de jeg har jobbet med

Bad.no har brukt meg som SEO-spesialistOHK har brukt meg som SEO-spesialistTittinngarn.no har brukt meg som SEO-spesialistRetailhub har brukt meg som SEO-spesialistEventim Scandinavia har brukt meg som SEO-spesialistRussedress har brukt meg som SEO-spesialistUwork.no har brukt meg som SEO-spesialistSaltdalshytta har brukt meg som SEO-spesialistCopyleft.no har brukt meg som SEO-spesialist

Alle

Markedsføring

Utvikling

Design

Innhold

Noen utvalgte prosjekter

Som SEO-spesialist brenner jeg for å skape de beste SEO-resultatene. Jeg har hjulpet bedrifter fra å være usynlig, helt til toppen av søkefeltet.

Få gratis rådgivning

Ønsker du å lære mer om SEO?

Alle

Markedsføring

Utvikling

Design

Innhold